Gelovi za umivanje

By Dozivljaji jedne sumece tablete - август 22, 2017

Definitivno nešto što treba svakoj osobi na ovom svetu! Gel za umivanje je potreban i najlepšoj koži na svetu. 

Jednostavno ne mogu da zamislim da ujutru ustanem i ne očistim lice gelom za umivanje. Isto tako, nikada ne bih zaspala a da prethodno nisam skinula šminku i umila se. Iako zvuči naporno i preterano, mislim da je mnogo veći rizik da mi koža ostari mnogo pre vremena.
Dakle, probala sam mnogo različitih gelova, a ovde ću izdvojiti samo neke kojima se uvek vraćam.

1. Bioderma Sebium Gel moussant
     purifying cleansing foaming gel
Znam, Bioderma je definitivno skupa kozmetika, ali ja sam ovaj gel kupila jos kada sam se patila sa aknama i definitivno je zasluženo zadržan  u mojoj kolekciji. Cena je 1490 dinara. Pakovanje je od 200ml. Nanosim ga ujutru i uveče na vlažnu kožu u kružnim pokretima dok se ne stvori pena. Zatim ide klasično ispiranje. Zaista sam zadovoljna jer dobro očisti moju masnu kožu. 


2. Garnier Pure Active Deep Pore Wash 
O ovom gelu je dovoljno reći samo da mi je omiljen. Generalno me Garnier još uvek nije izneverio, a od njihovih proizvoda imam zaista svašta. Nanosi se na vlažnu kožu u kružnim pokretima dok se ne stvori pena. Meni je baš cool što je gel crne boje jer sadrži aktivni ugalj koji je trenutno izuzetno popularan. U flašici je 200ml a cena je oko 500din. Moram dodati da mi je posebno prirastao srcu njihov gel sa cetkom na vrhu. Fenomenalno radi piling i dublje očisti kožu. Ponekad kombinujem tu četku sa ovim gelom. :) 

  • Share:

You Might Also Like

0 коментара

Mladež ili nešto drugo?

U mom slučaju je ipak nešto drugo- keratoza. Definicija keratoza: Keratoze ili seboroične keratoze  su relativno česte  žućkasto-...